Persberichten

Man aangehouden voor meerdere overtredingen

Een 35-jarige man uit Almere is in de nacht van zaterdag op zondag in Almere Centrum aangehouden nadat het Horecateam een tip kreeg over mogelijk wapenbezit. Bij de controle die volgde bleek dat de man een mes en harddrugs bij zich had en nog voor diverse andere zaken gezocht werd.

Agenten van het Horecateam kregen een tip dat een caf├ębezoeker een mes bij zich zou hebben. De verdachte werd gezien op de Grote Markt waarna een onderzoek volgde. De Almeerder had een mes bij zich, enkele pilletjes vermoedelijk XTC, stond gesignaleerd voor bijna 1000, – euro boete en bleek gezocht voor een zaak van het KLPD. De verdachte is aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor overtreding messenverbod en bezit harddrugs. Na verhoor en onderzoek is de verdachte overgedragen aan de recherche van het KLPD. Als de man de geldboetes niet kan betalen moet hij los van de betalingsverplichting 14 dagen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *