Persberichten

Aanhouding in onderzoek schietincident Gipskruidweg

Zondagavond is in Gouda een 31-jarige man uit Almere aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident dat afgelopen donderdagavond op de Gipskruidweg plaats vond. In het onderzoek kwam de Almeerder als verdachte naar voren. Na zijn aanhouding is hij overgebracht naar Flevoland waar hij vandaag gehoord zal worden. De districtsrecherche Zuid sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Donderdagavond, direct na het incident, trof de politie op de Gipskruidweg drie mannen aan waarvan er één gewond was aan zijn arm. Omdat de situatie niet direct duidelijk werd werden de drie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Vrijdag in de loop van de dag zijn de drie Almeerders uitgebreid gehoord. Hieruit is duidelijk geworden dat zij geen verdachten in deze zaak zijn. Al snel kwamen andere verdachten in het onderzoek naar voren. Zondagavond werd één van hen, de 31-jarige Almeerder, in Gouda aangehouden. De districtsrecherche Zuid zet het onderzoek in deze zaak voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *