Persberichten

Agent geslagen door emotionele vrouw

Een wijkagent is in de nacht van zaterdag op zondag door een 21-jarige beschonken vrouw geslagen. De agent verleende hulp aan een huilende vrouw toen hij vanuit het niets een klap kreeg van de verdachte. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 00.40 uur zag de agent, die deel uit maakte van het Horecateam, een huilende vrouw op de Grote Markt zitten. Terwijl hij de vrouw aansprak en met haar in gesprek was, kreeg de agent van een andere vrouw plotseling een klap in het gezicht. De 21-jarige Almeerse was behoorlijk onder invloed en is aangehouden. De agent heeft aangifte gedaan en hield een beurse plek over aan de klap. De vrouw moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *