Kort nieuws

Gewonde na ongeval Oorweg

Zondagavond rond 18.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Oorweg.

Door nog onbekende reden zijn twee auto’s tegen elkaar gebotst op de Oorweg. Naast de politie en twee ambulances is de brandweer ook ter plaatse gekomen, omdat er sprake van was dat er mogelijk nog mensen vast zouden zitten in een voertuig. Dit bleek niet het geval, de brandweer kon na het controleren van de voertuigen retour kazerne. Eén persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De overige betrokkenen, waaronder meerdere kinderen, zijn ongedeerd gebleven.

Door het ongeval is de Oorweg tussen de Paralleldreef en de parkeerplaats van de McDonald’s afgesloten geweest. Een berger heeft de betrokken voertuigen geborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *