Nieuws

Veel bekijks voor 32ste Brandweerdag

Zaterdag is de 32ste editie van de Almeerse Brandweerdag succesvol verlopen. Het thema van dit jaar was Zomercarnaval.

De brandweerdag is bedoeld om mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking een leuke dag te bezorgen. In en rond de brandweerkazerne op de Markerkant waren verschillende activiteiten te doen voor alle gasten. Traditiegetrouw werd de dag geopend met het aanwijzen van de brandweercommandant van de dag. Dit gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en Gerrit Spruit van Brandweer Flevoland.

Iets na 14:00 uur vertrok een zeer lange stoet van allerlei soorten hulpverleningsvoertuigen voor een rondrit door Almere Stad. Daarbij waren ook enkele speciale Amerikaanse politiewagens. Via de busbaan werd door het Centrum en vervolgens via Filmwijk, Danswijk, Tussen de Vaarten, Parkwijk gereden. Dit trok veel bekijks van buurtbewoners en winkelend publiek.

De dag werd afgesloten met een disco in de remise van de kazerne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *