Kort nieuws

Aanhanger in brand Veluwedreef

Zondagavond aan het begin van de avond is er een aanhanger achter een rijdende auto in brand gevlogen op de Veluwedreef. De brandweer had de brand snel geblust.

Kort na 18:30 uur werden de brandweer en politie opgeroepen voor een brand in een aanhanger. Aanvankelijk werd de brand op de Veluwedreef ter hoogte van de Hitchcocklaan gemeld, echter bleek dat het voorval zich kort na de Bunuellaan afspeelde.

De inzittenden hadden ondertussen de aanhanger van de auto losgekoppeld. De brandweer heeft de brand geblust, waarbij een deel van de lading van de aanhanger is gehaald. Ten tijde van de hulpverlening is één rijstrook van de Veluwedreef afgesloten geweest in de richting van de A6. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *