Nieuws

Gewapende overval tankstation Rotterdamweg

Maandagochtend rond kwart over elf heeft er een overval plaatsgevonden op het Shell tankstation aan de Rotterdamweg in Stedenwijk. De overval werd gepleegd door twee jongens. Zij hadden een mes bij zich. De politie heeft met onder andere een politiehelikopter naar de daders gezocht. Ook is Burgernet ingezet om het signalement te verspreiden.

Het tankstation is enige tijd gesloten geweest voor onderzoek. De Technische Recherche is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen. De daders zijn nog niet aangehouden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de overval. De overvallers zijn zonder buit weer vertrokken en weggerend in de richting van de nabijgelegen tennisbanen. Het mes dat de daders achterlieten is in beslag genomen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Signalementen: Twee jongens van 16 á 17 jaar oud, 1.60 á 1.70 m lang, droegen donkere kleding. Eén van hen had een Adidasbroek en -schoenen aan en droeg een jas met legerprint.

Bent u getuige geweest van deze overval of weet u meer over de vluchtroute van de verdachten, neem dan contact op met de recherche van Almere via 0900-8844.

(Bijgewerkt op 3 maart 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *