Persberichten

Vrouw wordt geschopt en geslagen bij straatroof Seizoenenbuurt

Vrouw wordt geschopt en geslagen bij straatroof Seizoenenbuurt-1Een jonge vrouw uit Almere is zaterdagavond rond 21.45 uur slachtoffer geworden van een straatroof op de Herfststraat in Almere Buiten.

Het slachtoffer liep op de Herfststraat en ter hoogte van de Septemberstraat werd ze ingehaald door twee personen. Vervolgens gooiden beide jongens haar op de grond waarbij ze werd geschopt en geslagen. Met buitgemaakte spullen renden de verdachten in de richting van de bushalte Seizoenenbuurt Noord. De politie neemt dit hoog op en startte direct een onderzoek.

Uw tip!

De politie wil dit ernstige misdrijf zo snel mogelijk oplossen en vraagt daarbij uw hulp.

Het signalement van beide verdachten:

  • Het betreft jongemannen met een getinte huidskleur, Marokkaans uiterlijk
  • Lengte 1.80 meter, leeftijd tussen de 18 en 20 jaar, smal postuur.
  • Beide verdachten droegen een zwarte jas met capuchon en één van de twee (of beiden dat is niet geheel duidelijk) droeg een lichtblauwe spijkerbroek.

Wie heeft, op basis van bovenstaand signalement, beide jongens gezien rond 21.30 uur en 21.45 uur nabij de Herfststraat, Septemberstraat of de bushalte Seizoenenbuurt Noord.

Iedereen met informatie wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Vraag dan naar het straatroofteam van Almere Stad. Desnoods anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Een gedachte over “Vrouw wordt geschopt en geslagen bij straatroof Seizoenenbuurt

  • hoop dat ze gepakt worden en flinke gevangenisstraf krijgen , en voorlopig niet vrij komen. ze zijn een gevaar voor de maatschappij

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *