Kort nieuws

Auto crasht op de Zwembadbrug

Op de vroege zondagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeluk waarbij mogelijk iemand bekneld zou zitten. Alle hulpdiensten rukten uit en troffen ter plaatse een auto aan tegen het hekwerk van de Zwembadbrug bij het zwembad van Almere Stad.

De bestuurder stond reeds naast het voertuig en werd nagekeken in de ambulance. De toegesnelde brandweer kon onverrichter zake terug naar de kazerne.

De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis en werd overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Het alcoholanalyseapparaat moet op het bureau uitwijzen of de bestuurder te veel alcohol genuttigd heeft.

Een berger heeft de auto afgesleept en de gemeente zal de schade aan de brug moeten herstellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *