Nieuws

Gewonde na aanrijding tussen bus en auto

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bus is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. De auto reed op de Merenguestraat en kwam bij de busbaan overgang door een nog onbekende oorzaak in botsing met de bus. Vanwege een mogelijke beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd maar hun inzet beperkte zich tot het assisteren van het aanwezige ambulancepersoneel. Een vrouwelijke inzittende is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Het voertuig is door een berger meegenomen.

Hitchcocklaan
Diezelfde berger kon meteen door naar de Hitchcocklaan in de Filmwijk alwaar nog een ongeval had plaatsgevonden tussen een personenauto en een bus. Vanwege een laag staande zon en slecht werkende stoplichten heeft de bestuurster van de auto de bus waarschijnlijk over het hoofd gezien met een aanzienlijke klap tot gevolg. De inzittende van de auto zijn nog wel even nagekeken door ambulancepersoneel maar zij kwamen met de schrik vrij.
Door de beide ongevallen moesten de passagiers het op een lopen zetten naar de volgende halte.


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *