Persberichten

Cameratoezicht spot persoon met vuurwapen, zes aanhoudingen

Zaterdagochtend rond 06.00 uur kregen de camera’s van Cameratoezicht twee voertuigen in het Stadscentrum met daarin zes mannen in het vizier. De mannen gedroegen zich dermate verdacht dat de camera ’s inzoomden op de twee auto’s.

Bij één van de verdachte mannen werd een vuurwapen opgemerkt. Hierdoor gealarmeerd zijn verschillende eenheden gaan aanrijden. Op dat moment maakten ook beide verdachte voertuigen aanstalten om weg te rijden in de richting van de Spoordreef die vervolgens werd afgezet door een politievoertuig. De beide auto’s werden tot stoppen gedwongen en ter hoogte van de Koopmanstraat zijn alle verdachte personen aangehouden. Bij doorzoeking in één van de voertuigen is een vuurwapen aangetroffen. Alle verdachten zijn ingesloten in het politiebureau. De zes mannen zijn respectievelijk in de leeftijd van 19, 20, 22, 23, 27en 30,jaar oud en zijn afkomstig uit Amsterdam en omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *