Persberichten

Politie vraagt tips over overval snackbar Faunabuurt

Een snackbar op de Beverstraat is zondagavond 18 december 2016 overvallen. De dader vertrok zonder buit. De recherche is op zoek naar een nog onbekende specifieke getuige en naar de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Rond 20.30 die avond uur rent een onbekende man met een vuurwapen de snackbar aan de Beverstraat binnen. Hij vraagt om geld, maar rent daarna zonder buit weer weg richting de Haasweg. Een onbekend gebleven getuige belde de meldkamer van de politie en zei dat hij de vermoedelijke overvaller in een auto had zien stappen.

Signalement verdachte
– man
– donkergetinte huidskleur
– leeftijd 18 tot 35 jaar
– mager tot normaal postuur
– lengte 1,70 meter tot 1,80 meter
– droeg een zwarte jas met capuchon
– had een spijkerbroek aan
– had een rode plastic tas bij zich.

Vragen
– Heeft u iets van de overval gezien of weert u misschien wie de verdachte is?
– Heeft u de vermoedelijke overvallen in een auto zien stappen en / of heeft u hem ergens op zijn vlucht gezien?

Weet u misschien wie de meldkamer heeft gebeld omdat hij de vermoedelijke overvaller in een auto zag stappen of bent u zelf deze getuige?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *