Nieuws

Buurtbewoners en politici bezoeken Evenaar

Maandagavond hebben buurtbewoners samen met verschillende leden van de gemeenteraad en wethouder Frits Huis een wandeling gemaakt langs de Evenaar. Ook waren er twee verkeerskundigen aanwezig van de gemeente.

Het door buurtbewoners opgerichte actiecomité Veilige Regenboogbuurt/Evenaar en de SP organiseerden maandag aan het eind van de middag een wandeling langs de Evenaar. Het doel van de wandeling was om te laten zien welke problemen er precies zijn op de Evenaar. De SP noemt hierbij het ontbreken van veilige oversteekplaatsen, gevaarlijke kruispunten, de onlogische drempels, onvoldoende straatverlichting en hulpdiensten die er niet goed langs kunnen.

In de weekenden van 14 en 21 januari gaat de SP de wijken in om met bewoners te praten. Woensdag 25 januari is om 19.30 een bewonersavond in basisschool Het Spectrum aan de Regenboogweg.

2 gedachten over “Buurtbewoners en politici bezoeken Evenaar

  • Hwillering

    Ze zien eens moeten kijken naar het nut van de overdadig vele verkeersborden. Op elke aansluiting staat er bijvoorbeeld een bord “verboden voor voetgangers” op de rijbaan. Wie komt er op dat idee?

    Beantwoorden
  • Het word gevaarlijk omdat mensen remmen bij de speciale drempels. Je kan hier met 50 prima overheen, maar omdat veel mensen remmen denken voetgangers dat ze er bij iedereen nog wel ff snel voor kunnen. Hierdoor heb ik al een paar keer hard op mijn rem moeten staan.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *