Persberichten

Straatroof in Filmwijk, twee verdachten aangehouden

PolitielogoOp woensdag 8 oktober, om 21.36 uur, kreeg de politie een melding dat er aan de Minnellistraat een vechtpartij tussen 3 mannen gaande zou zijn.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat twee omstanders een 21-jarige man uit Almere vasthielden, dat hij verdacht werd van een straatroof. Ook meldde een andere getuige dat hij op de John Fordstraat twee mannen had gezien, die mogelijk op zoek waren naar een tas die was buitgemaakt tijdens de straatroof.

De politie trof die twee mannen aan waarvan één persoon zich niet wilde legitimeren waarop hij werd aangehouden. Doordat de 24-jarige man uit Almere tijdens de aanhouding verzet gebruikte, heeft de politie gedreigd om pepperspray in te zetten, als hij zijn verzet niet zou staken. De tweede verdachte wist tijdens de aanhouding te ontkomen.

In de omgeving van de straatroof is door één van de bewoners gezien, dat er een tas in een vuilnisbak werd verstopt. De tas is door de politie in beslag genomen en voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De politie zoekt nog de ontkomen verdachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *