Nieuws

Weer treinverkeer mogelijk rondom Amsterdam

Het treinverkeer in en rondom Amsterdam komt weer op gang na een grote ICT-storing. Er rijden weer mondjesmaat treinen.

Door een ICT-storing op de verkeersleidingspost in Amsterdam was er sinds maandagochtend 10:15 uur geen treinverkeer mogelijk in en rondom Amsterdam. De verkeersleidingspost zorgt ervoor dat treinen in en rondom de hoofdstad veilig en zoveel mogelijk volgens dienstregeling kunnen rijden. Door de storing reden er ook geen treinen op de Flevolijn (lijn Weesp-Dronten).

ProRail adviseert de reisplanner van NS goed in de gaten voordat je van huis vertrekt. Het opstarten van het treinverkeer in en rond Amsterdam en Rotterdam duurt enige tijd vanwege de omvang van de eerdere verstoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *