Nieuws

Identiteit verdachte schietincident Oostvaardersbuurt bekend

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar het schietincident van maandag 2 januari 2017 dat plaatsvond op de Cornelis Matelieffstraat. Bij dit schietincident raakte een 30-jarige Amsterdammer gewond.

De recherche startte direct na het schietincident een onderzoek en heeft de identiteit van de verdachte achterhaald. De recherche is naar hem op zoek en roept hem op zich te melden op het politiebureau. De verdachte staat gesignaleerd en zal bij aantreffen direct worden aangehouden. Het slachtoffer dat ernstig gewond raakte bij het schietincident ligt nog in het ziekenhuis. Zijn gezondheidstoestand is als stabiel te omschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *