Kort nieuws

71-jarige Danswijker niet door brand omgekomen

Zaterdagmiddag 7 januari werd bij een woningbrand op de Salsastraat het dode lichaam van de 71-jarige bewoner aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.

Die middag rond 12.30 uur kwam er een melding binnen van een woningbrand op de Salsastraat. De woning liep forse rook- en roetschade op. De 71-jarige bewoner werd overleden aangetroffen en de recherche startte een onderzoek.

Onderzoek

Uit dit onderzoek is gebleken dat de bewoner aan een natuurlijke dood is overleden en geen slachtoffer is geworden van een misdrijf of overleden is ten gevolge van de brand. Ook is er onderzoek gedaan naar de brand en daaruit bleek dat er geen sprake was van brandstichting. Omliggende woningen werden na de brand ontruimd, de bewoners konden diezelfde dag hun woning weer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *