Nieuws

Man in been geschoten bij schietpartij in Almere Haven

Even voor half één zondagnacht kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Schoolstraat in Almere Haven. De ambulancedienst werd ook gealarmeerd omdat er iemand neergeschoten zou zijn. Vanwege de ernst van de melding werd ook het mobiel medisch team uit Amsterdam ingevlogen.

De traumahelikopter is nabij het Gooimeer geland en het personeel van de traumahelikopter is door de politie naar de plaats van het incident gebracht. De politie heeft de omgeving van de parkeerplaats en het ernaast gelegen speeltuintje ruim afgezet om sporen veilig te stellen. Hierbij werd de hulp van de brandweer ingeroepen om voor extra verlichting te zorgen.

Het slachtoffer betrof een man die in zijn been geschoten is. Na de eerste behandeling is hij onder begeleiding van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Het is nog onduidelijk hoe hij er aan toe is.

De politie is direct ook een buurtonderzoek gestart. Hierbij hebben zij aangebeld bij de woningen die mogelijk direct zicht hebben op het incident. De politie heeft in de nacht verder onderzoek gedaan naar de toedracht van de schietpartij. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

Getuigen wordt opgeroepen contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

3 gedachten over “Man in been geschoten bij schietpartij in Almere Haven

 • Wat een criminele bende daar in Almere is Amsterdam nog heilig bij. Bijna elkedag zijn er schietpartijen in Almere word echt criminele stad van Nedeland

  Beantwoorden
 • Jeroen, je reactie is nou ook wel weer een tikkeltje overdreven. Maar je hebt wel gelijk. Ikzelf woon in Haven, en heb familie op de Schoolstraat zitten. Ik vind het een veronrustend idee dat een mijn babyneefje in de straat woont waar geschoten was. Bovendien wordt Almere-Haven er steeds beruchter op. Telkens als ik mij in het dorpscentrum bevind, word ik belaagd met allemaal nieuwtjes. Ook bespeur ik groepsdruk in de diverse groepjes van het ‘Havenblok’. Van jong tot oud, ze vormen allemaal hun eigen groepering, met hun eigen subcultuur, en zelfde meningen, gedrag of uiterlijk. Maar dit is en blijft een dorp, en wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten hier. Dus dan is er weer gespeculeer over en weer, en dan gaat het fout in dit buurtje. Stedenwijk is hier helemaal niks bij, bah. Wij als Havenaren moeten ons schamen onszelf zo erg ten schande te zetten tegenover de rest van Almere en Nederland. Het is niet meer zo druk in het centrum als toen, het is niet meer zo leuk en gezellig. Het is niet meer aantrekkelijk, zo dusdanig dat Ymere onafhankelijke starters die in Wierden zijn opgegroeid in de Wierden willen houden door ze voorrang te geven bij het bezichtigen van een (eerste) huis. Wij maar klagen dat alles wordt weggehaald voor de jeugd en tieners onder ons. Ik hoop dat het een beetje verandert in de loop van de vernieuwingen in Haven.

  Beantwoorden
 • VAST WEER EEN CRIMINELEN DEAL DE VERKEERD AF GELOPEN IS
  EN HET ZOU ME NIKS VERBAZEN ALS HET MET DAT DRUG HUIS TE MAKEN
  HEBT WAT OP DIE PARKEERPLAATS STAAT

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *