Persberichten

Politie zoekt anonieme tipgever

In het onderzoek naar de dood van een 83-jarige Almeerder is nieuwe informatie naar voren gekomen. De recherche zoekt de melder van een anonieme tip.

Op maandag 20 juli 2015 werd een zwaargewonde 83-jarige man aangetroffen in zijn woning aan de Eeuwenweg in de Seizoenenbuurt. De man overleed later dat jaar. Onderzoek wees uit dat hij door een misdrijf zwaar gewond raakte. In het onderzoek kwam naar voren dat er een portemonnee miste uit zijn woning. Deze is tot op heden nog niet teruggevonden, ondanks meerdere zoekingen in en rondom de woning.

Nieuwe ontwikkelingen 

De recherche heeft in het onderzoek al meerdere getuigen gesproken en buurt- en forensische onderzoek verricht. Ook is de zaak behandeld in de opsporingsprogramma’s bureau Flevoland en Opsporing Verzocht. Hieruit kwamen meerdere tips naar voren.  Door één van de melders werd anoniem een tip doorgegeven. De politie wil graag in contact komen met deze  melder.

Uw tip!

De melder van de anonieme tip en mensen die meer informatie hebben die voor het onderzoek van belang is, wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Almere. Dat kan door te bellen met  0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook kan er online gemeld worden, dat is via dit tipformulier of anoniem via M-online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *