Nieuws

Groepje jongeren beroofd bij skatebaan in Tussen de Vaarten

De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van zeven jongeren op maandagavond in Tussen de Vaarten. De politie is op zoek naar getuigen.

Op maandagavond stond een groepje jongeren op de skatebaan vlakbij de Appelbrug in Tussen de Vaarten. Rond 20.15 uur kwamen vier, voor hen onbekende, jongens aan lopen. Het viertal liep op de jongeren af en bedreigden hen met een vuurwapen. De jongens moesten onder andere telefoons, een stuntstep in de kleuren zwart, rood en wit en horloges afgeven. De zeven jongeren in de leeftijd van 14 tot met 18 jaar hebben aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar (meer) getuigen van dit incident. De daders droegen op het moment van de straatroof zwarte kleding en hadden hun gezicht bedekt. De slachtoffers omschrijven de daders als licht tot donker getinte huidskleur. Sommige hadden handschoenen aan.

Heeft u informatie?

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u de vier jongens voor en of na de beroving gezien, neem contact op met de politie via 0900-8844. Heb je informatie, maar wil je liever anoniem blijven, bel met Meld Misdaad Anoniem of ga naar de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Een gedachte over “Groepje jongeren beroofd bij skatebaan in Tussen de Vaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *