Nieuws

Auto te water langs de Hoogezandstraat

Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd in verband met een te water geraakte auto langs de Hoogezandstraat. Rond kwart voor vijf werd de auto in het water aangetroffen. Omdat niet bekend was of er mensen in de auto zaten werd groot alarm geslagen. Politieagenten hebben de ramen van de auto ingeslagen om te kunnen kijken of er iemand in het voertuig zat. Dit bleek niet het geval te zijn. Daarop is door twee duikers van de brandweer in het water gezocht naar mogelijke slachtoffers. Er werd echter niemand aangetroffen.

Enige tijd later kwam de eigenaresse van het auto aanlopen. Zij had de auto geparkeerd op een parkeerplaats in de straat. Mogelijk is het voertuig door de harde wind en de aflopende walkant gaan rijden en in het water terechtgekomen.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en meegenomen. Omdat het bergingsvoertuig de auto niet op de kant kon trekken is er een tweede bergingsvoertuig met een kraan ter plaatse gekomen om de auto uit het water te hijsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *