Persberichten

12-jarige beroofd en mishandeld in Buiten

Rond middernacht werd bij station Oostvaarders aan de Laan der VOC een beroving gepleegd. Het slachtoffer raakte meerdere bezittingen kwijt.

Op zaterdag 14 januari rond 23.55 uur werd een 12-jarige jongen kort na het verlaten van de bus aangesproken door twee onbekende jongens. Zij trokken hem mee naar een verderop gelegen bushalte en sloegen het slachtoffer vervolgens op zijn gezicht. Op dat moment kwam er een derde verdachte bijstaan en werden zijn bezittingen afgenomen. Hierna lieten zij de jongen berooid achter en gingen de daders ervandoor.

Signalement verdachten

Van de drie verdachten is het navolgende signalement bekend :

Dader 1 : Man, Licht getint uiterlijk, breed postuur en ongeveer 1.80 meter lang, ongeveer 17 jaar, hij droeg zwartkleurige kleding en had een capuchon op.
Dader 2 : Man, getint uiterlijk, normaal postuur en ongeveer 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 18 jaar oud. Geen kledingsignalement bekend.
Dader 3 : Man, negroïde uiterlijk en smal van postuur. Ongeveer 1.85 meter lang en eveneens rond de 18 jaar oud.

Heeft u iets gezien of herkent u de verdachten ?

De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

17 gedachten over “12-jarige beroofd en mishandeld in Buiten

  • Inderdaad het wordt steeds erger

 • Wat doet een kind van 12 jaar nog buiten om 12uur s nachts ?

  Beantwoorden
  • Helemaal mee eens, ook al lijkt het nergens op

  • Theelepel

   Dat vroeg ik me dus ook af

  • Dat vind ik dus ook
   Wat moet zon jongen zo laat op straat
   Dat kan helaas niet meer tegenwoordig

  • Wanderbox

   Wat heeft dat er nou mee te maken ?

 • H.M. Eerland

  Wat erg. Bij mij rijst wel de vraag : wat doet een kind van die leeftijd alleen op straat zo laat ? Onverantwoord van de ouders om dat toe te staan. Voor de duidelijkheid : ik wil hier niet mee zeggen, dat het gebeuren te maken heeft met het om die tijd op straat zijn. Dergelijke nare zaken gebeuren op alle mogelijke tijdstippen van de dag. Ik hoop dat de laffe daders snel gepakt worden . Sterkte voor het slachtoffertje.

  Beantwoorden
 • Tonie Wildschut

  Ik begin een flinke berg stront hekel te krijgen aan alles wat getint is … is dat dan raaarrrrr dan?

  Beantwoorden
  • Best raar ik zie niet dat er getint staat maarja blijf maar lekker doorhaten terwijl wij buitenlanders jullie shit opknappen kijk maar hoeveel echte nederlanders bijv. In het nederlands elftal zitten ??

  • Doe effe normaal het kon ook een blank persoon zijn

 • Hier klopt niks van…beroven niet, slaan niet, maar een 12 jarige alleen op straat rond middernacht ook niet. Why???

  Beantwoorden
 • Erwin stokkel

  Ïs makkelijk vinden in die buurt wonen er maar 3 dat scheeld

  Beantwoorden
 • S van der Horst

  Een hekel aan alles wat getint is? Weet je hoeveel witte Nederlanders shit uithalen? Heb je dan ook een hekel aan witte mensen? Nee hè???? Zo dom….

  Beantwoorden
 • Doeterniettoe

  Er staat in het artikel ‘licht getint”, dat zijn of nederlanders met een migratieachtergrond of wel nederlanders die te lang onder de zonnebank hebben gelegen. Anyway, je blijft met je pisvingers van iemand en iemands spullen af, lijkt mij….doet verder niet terzake wat die jongen daar deed.
  Ik leer mijn kinderen dat zij weerbaar moeten worden voor dit soort zaken. Het wordt in Almere alsmaar erger … #hetkaninalmere.

  Beantwoorden
 • Volgens mij maakt het niet zoveel uit of iemand 12 is, althans het is geen gewoon tijdstip voor een 12 jarige, maar 10 of 100 je moet gewoon veilig over straat kunnen gaan. Want dit soort dingen gebeuren regelmatig ook op de dag helaas.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *