Kort nieuws

Veel rook bij keukenbrand in Tussen de Vaarten

Zaterdagavond rond 21.15 uur brak er in een woning aan de Hendrik Werkmanstraat in Tussen de Vaarten brand uit. Een pannetje op het fornuis dat vlam vatte bleek de oorzaak.

De toegesnelde brandweer wist het vuur snel te doven. De brandende pan werd door een brandweerman naar buiten gebracht en geblust. De keuken heeft door de brand behoorlijke rook- en waterschade opgelopen.

De bewoonster van het huis is door ambulancepersoneel behandeld vanwege het inhaleren van rook. Zij is later voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het ventileren van de woning en het doen van een nacontrole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *