Nieuws

Man zwaargewond na schietpartij in woning Gezellenhof

Woensdag raakte een man gewond bij een schietincident in een woning aan de Gezellenhof in Almere. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 03.20 uur kreeg de politie de melding dat er een schietincident had plaatsgevonden in een woning aan de Gezellenhof. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen een zwaargewonde man aan (leeftijd nog onbekend). Hij is door vuurwapengeweld gewond geraakt en werd direct vervoerd naar het ziekenhuis. De man verklaarde dat er meerdere personen de woning waren binnengekomen met een donkere huidskleur. Wat er precies heeft plaatsgevonden is nog onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Foto’s: Friedlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *