Nieuws

Meet and Greet #PAB247 groot succes

In het centrum van Almere Buiten heeft de politie zaterdag een Meet and Greet georganiseerd. Het evenement is door honderden mensen bezocht. 

Het vierde evenement van Politie Almere Buiten Hout begon om 09:00 uur op het Rio de Janeiroplein. Bezoekers konden een kijkje nemen in verschillende politievoertuigen, een ambulance, het voertuig van het Rode Kruis en ’s middags ook in een tankautospuit van de brandweer. Er waren verschillende informatiestands die te maken hadden met veiligheid. Zo waren onder andere de gemeente, buurtpreventie en een slotenspecialist aanwezig.

Brommers en scooters konden worden getest op de rollerbank. Wanneer er werd geconstateerd dat het voertuig niet voldeed aan de gestelde eisen kreeg de bestuurder uitleg over de gevolgen bij een echte controle. Bij de ANWB kon men terecht om de fietsverlichting te laten controleren. Voor de kinderen waren er verschillende springkussens opgezet. Een bergingsbedrijf toonde hoe een voertuig kan worden opgetakeld. Bij de stand van het Rode Kruis konden de bezoekers informatie krijgen over de werkzaamheden van de Almeerse afdeling.

Naar het evenement kwamen niet alleen Almeerders maar mensen uit heel het land. De meeste kwamen speciaal voor politievlogger Jan-Willem. Er stond een rij van een half uur om met de agent op de foto te gaan.

Een gedachte over “Meet and Greet #PAB247 groot succes

  • Johnny de Boer

    Gaan ze daar ook eens boeven vangen of vinden ze zichzelf daar te beroemd voor. Dat achterlijke gevlog horen ze lekker in hun eigen tijd te doen. Niet van mijn belastinggeld! Als ik aangifte wil doen moet verdomme een afspraak maken omdat Jantje Willem en zijn maatjes selfies staan te maken op voor zichzelf georganiseerde meet & greet evenementen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *