Persberichten

Gewapende overval op snackbar Faunabuurt

Zondagavond is er een snackbar overvallen in de Faunabuurt. De dader vertrok zonder buit. De recherche is op zoek naar een specifieke getuige.

Rond 20.30 uur rende een onbekende man met een vuurwapen de snackbar aan de Beverstraat binnen. Hij vroeg om geld, maar rende daarna zonder buit weer hard weg richting de Haasweg. De overvaller was gekleed in een zwarte jas met capuchon en droeg een spijkerbroek. Het was een licht getinte man van ongeveer 20 jaar oud en 1.70 meter lang en hij had een rode plastic tas bij zich.

Specifieke getuige gezocht!

Een medewerker van de meldkamer ontving een telefoontje van een onbekende melder die vertelde dat hij de dader vermoedelijk in een auto had zien stappen. De recherche is op zoek naar deze melder, aangezien hij belangrijke informatie over de dader kan hebben.

Bent u die getuige? Dan wil de recherche heel graag met u spreken. Informatie kan doorgegeven worden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *