Nieuws

Twee aanrijdingen in Almere Buiten

Woensdagmiddag hebben in Almere Buiten twee aanrijdingen plaatsgevonden. Bij beide aanrijdingen raakte niemand gewond. 

Rond 13:25 uur kwamen in de Eilandenbuurt een auto en een brommer met elkaar in botsing op de kruising van de Tahitistraat met het Gerrit Schultepad. De brommerrijder is ter controle nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden. De politie doet onderzoek of de bestuurder bewust is doorgereden of dat hij mogelijk niets van het ongeval heeft gemerkt.

Een uur later ging het opnieuw mis in  Almere Buiten. Op de kruising van de Kalenderweg met de Moskoustraat kwamen een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte niet gewond. Het verkeer op de Kalenderweg moest door de aanrijding enige tijd omrijden via de Evenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *