Persberichten

Vier inbrekers aangehouden in Danswijk

Inbrekers aangehouden na zoektocht met politiehelikopter (6)Vrijdagmiddag werden vier inbrekers na een achtervolging door de politie aangehouden in Danswijk.

Een alerte buurtbewoonster zag dat er vier mannen aan het inbreken waren bij één van haar buren, waarop zij onmiddellijk 112 belde. Direct werden er diverse politiewagens aangestuurd. De meldster wist een duidelijk signalement door te geven.

Toen de agenten ter plaatse kwamen en de woning probeerden te omsingelen vluchtten de mannen de tuin uit. Hierop werd een achtervolging te voet ingezet. Uiteindelijk zijn de vier inbrekers aangehouden. Bij de inbrekers werden diverse gereedschappen aangetroffen. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Het Woning Inbraken Team doet onderzoek naar de inbraak.

De politie is de meldster erg dankbaar voor haar alertheid. Ziet u een verdachte situatie, bel dan direct 112.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *