Nieuws

Alweer telefoonwinkel overvallen

Zondag rond 12:30 uur is opnieuw een telefoonwinkel in Almere overvallen. Het gaat om de Vodafone in de stationsstraat, deze vestiging werd in oktober ook al overvallen. Gister werd in Almere Buiten een vestiging van T-mobile overvallen.

De politie laat weten dat het om een drietal daders zou gaan die zijn weggereden op een zwarte scooter. Eén van hen zou een rode tas van de Dirk bij zich dragen. De politie is enige tijd met een politiehelikopter op zoek geweest naar de daders en liet een Burgernet uitgaan. De daders zijn nog niet aangehouden en iedereen die iets gezien heeft wordt opgeroepen te bellen met 0900 – 8844.

Het is de laatste tijd druk met overvallen op telefoonwinkels. Zo werden in Oktober de T-mobile in Almere Buiten en Stad overvallen. Op 17 november was de Vodafone aan de stationsstraat ook al aan de beurt, en zaterdag 28 november was het raak bij de T-mobile in Buiten. In de meeste gevallen vlucht(en) de dader(s) weg op een scooter.

6 gedachten over “Alweer telefoonwinkel overvallen

 • Heeft dit niet met de zelfde daders te maken van gisteren valt wel op elke keer almere buiten 2 keer telefoon winkel en almere stad ook wel verdacht

  Beantwoorden
 • Dader 1: Allochtoon

  Dader 2: Allochtoon

  Fijne stad geworden hoor dat Almere. ECHT een plaats waar je graag je kids groot wil brengen! Ughhhh

  Beantwoorden
  • Arnaud Bercoleum

   Wat is de oplossing voor Almere dan volgens jou??

   Gr.
   Arnaud

  • Helaas kun je van Almere heel Nederland maken.

  • Ik zag de criminelen kids zwaaien met hun pistool met hun kapotte scooter wegrijden. Het is niet eens 50 meter van politiebureau waar deze dwazen hun geintje uithalen. Pak deze dwazen nauw heel hard aan. Het interesseert mij trouwens niet of ze allochtonen zijn. Het heeft te maken met hun opvoeding.

 • Arnaud Bercoleum:

  Ik heb een hele simpele oplossing. En geloof me dat ze het nooit meer doen.
  Maar ja, dit hele land wordt door softies van de PVDA bestuurd die liever de andere kant op kijken bij midaden die met de dag extremer worden.
  En aan je onzinnige reactie te zien behoor jij in het bovengenoemde kamp!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *