Nieuws

Overval op winkel Noordeinde

Een winkel aan het Noordeinde in Almere Buiten is dinsdagochtend door twee personen overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Dat gebeurde rond 11:45 uur bij een telecomwinkel van T-Mobile. Twee jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden het personeel. Vervolgens zijn ze er met een onbekende buit vandoor gegaan. De twee vluchtten weg met een scooter. Bij de overval raakte niemand gewond.

Signalement
Het gaat om twee jongens met een getinte huidskleur van rond de 17 jaar. Een van de jongens droeg een zwarte jas met lichtbruine bontkraag, een zwarte broek en zwarte schoenen. De andere verdachte droeg een zwarte jas met wit logo en een joggingbroek met wit logo. Beide jongens hadden tijdens de overval een mondkapje op.

Tips?
De politie is na de melding meteen begonnen met een onderzoek. De recherche zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval. Het is mogelijk dat de verdachten voor de overval een voorverkenning hebben gedaan.

Is u deze ochtend iets opgevallen in de omgeving van de Noordeinde? Zag u mensen die zich verdacht gedroegen of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan meteen met 0900-8844.

2 gedachten over “Overval op winkel Noordeinde

  • Rob v Zwol

    Toevallig in Beverwijk ook een overval op een telefoonwinkel door “donkere” figuren
    (Burgernet melding)

    Beantwoorden
    • Foei, de achtergrond van de daders mag niet vermeld worden. Racisme……Gaat nog heel leuk worden de komende jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *