Nieuws

Verdachte mishandeling Schoutstraat meldt zich

gewonde-man-aangetroffen-in-het-centrum-3Een verdachte van een zware mishandeling in Almere, die woensdag 9 november werd getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland, heeft zich gemeld op het politiebureau.

Zaterdagavond 8 oktober raakte op de Schoutstraat een 57-jarige man ernstig gewond bij een zware mishandeling. Na een herhaalde getuigenoproep werden de bewakingsbeelden, waar de verdachte op was te zien, vrijgegeven en getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland.

De beelden van de mishandeling werden massaal gedeeld op verschillende sociale media. Zaterdagmiddag 12 november meldde een 16-jarige jongen uit Almere zich op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden. De verdachte werd na zijn verhoor in de avond heengezonden en overgedragen aan zijn ouders. Hij moet zich wel beschikbaar houden voor nader verhoor. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Een gedachte over “Verdachte mishandeling Schoutstraat meldt zich

  • Ook al is de dader 16 jaar, het is schandalig dat hij na verhoor gelijk weer lekker kan doen en laten wat hij wil. Minstens een maand vasthouden, laat hij dat maar eens uitleggen bij familie, vrienden en op school. Krijgt hij de vraag waar hij al die tijd is geweest, kan hij vol trots zeggen dat hij een 57 jarige man volledig het ziekenhuis in heeft geslagen. Ik mag aannemen dat hij voor duizenden euro’s smartengeld moet betalen aan het slachtoffer. Want met dit beleid zullen dit soort hersenlozen het nooit leren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *