Nieuws

Doorrijder na aanrijding op de Buitenring

Een automobilist is vrijdagavond even na elf uur doorgereden na een aanrijding op de Buitenring. Hierbij werd een auto van achter aangereden, waardoor deze de berm in schoot en ongeveer 150 meter verderop tot stilstand kwam tegen een bewegwijzeringsbord. Naar de doorrijder is een zoekactie gestart.

De aanrijding gebeurde op het wegvak tussen de brug over de Lage Vaart en de Polderdreef. Omdat inzittenden mogelijk in het voertuig bekneld zaten is de brandweer ter plaatse gekomen. De inzittenden van het aangereden voertuig, waaronder vier kinderen, zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Er was sprake van lichte verwondingen, die ter plaatse konden worden behandeld. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie is direct begonnen met een onderzoek naar de gevluchte automobilist. Het zou gaan om een witte bus. Over dit onderzoek is verder nog niets bekend. In verband met de hulpverlening was de rechter rijstrook afgesloten. Door het rustige verkeer op dit tijdstip leverde dat geen problemen op voor het overige verkeer.

Update 13 november: De politie meldt dat de witte bus en de bestuurder daarvan zaterdagochtend na onderzoek zijn gevonden. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en verlaten plaats na ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *