Nieuws

Overval op Jumbo Jaagmeent; overvaller lost schot

De Jumbo supermarkt aan de Jaagmeent in Haven is donderdagaovnd rond 18.30 uur overvallen. Een man bedreigde het personeel met een vuurwapen.

De politie heeft na de overval direct een zoekactie opgestart waarbij ook hulp van een politiehelikopter is ingeschakeld. Verder is via Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de overvaller. Het zou gaan om een slanke negroïde persoon met een blauwe parka jas zo meldde de politie die avond via Burgernet. Dit bleek later een man met een blank tot licht getint uiterlijk te zijn geweest. Hij bedreigde een caissière met een op een vuurwapengelijkend voorwerp en eiste geld. Toen zij aangaf dit niet te hebben, schoot de man in de lucht. Hij liep naar een andere kassa, deed er een greep uit en ging de winkel uit. Hij rende richting de fietspadtunnel onder de Oosterdreef, stapte voor de tunnel op een gereedstaande fiets en fietste weg door de tunnel.

Meerdere agenten zochten in samenwerking met de politiehelikopter in de omgeving naar de man, hij werd niet gevonden. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De man met een lang/slungelig postuur en is rond de 20 jaar. Hij droeg donkere kleding en een capuchon. Hij had zijn gezicht bedekt en reed op een damesfiets. Het op een vuurwapen gelijkend voorwerp betrof waarschijnlijk een alarmpistool.

 

Een gedachte over “Overval op Jumbo Jaagmeent; overvaller lost schot

  • Ik was er zelf bij, waarom schrijven jullie negroide man dat was het helemaal niet. Ik ben geen kleure blind.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *