Kort nieuws

Jongen rijdt met fiets tegen stadsbus Noorderplassen

Woensdagochtend heeft er een aanrijding tussen een fiets en een stadsbus plaatsgevonden op de busbaanovergang met het Kraaiennest. De fietser kwam met de schrik vrij. 

Een jongen fietste rond half negen naar school toen hij met het oversteken van de busbaan een stadsbus over het hoofd zag. Hierop kwam de jongen tegen de bus aan en raakte hij met zijn fiets ten val. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben zich over de jongen ontfermd. Na onderzoek op verwondingen in de ambulance bleek de jongen niet gewond te zijn.

Het verkeer ondervond enige hinder gedurende de afhandeling van het ongeval. Na een half uur konden de hulpdiensten hun weg weer vervolgen.

3 gedachten over “Jongen rijdt met fiets tegen stadsbus Noorderplassen

 • Dat snap ik niet het is een overzichtelijke kruising misschien (ik zeg uitdrukkelijk misschien) ook Pokémon verslaafd en daardoor de bus over het hoofd zag.

  Beantwoorden
  • Dus we gaan nu bij elk ongeluk Pokémon erbij halen. Zucht. Gelukkig geen gewonden, maar enkel schrik! Ik vraag me af of er stoplichten staan en of ze het dan wel deden, in ieder geval het geluid.

 • Jan-willem, aanwezige buurtbewoner

  De remmen van de fiets van de jongen deden het niet, hij kon daardoor niet tijdig remmen.
  Dus geen Pokemon of slecht werkend stoplicht.
  Wat een geluk bij een ongeluk dat de jongen niets mankeert want het was een behoorlijke aanrijding, waar ook de buschauffeuse niets aan kom doen. Hopelijk is ook zij van de schrik bekomen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *