Persberichten

Man ligt 1,5 uur op straat na beroving

Politie en ambulance AlmereWoensdagmiddag is een man op de Operetteweg in Muziekwijk beroofd van zijn jas en telefoon. De man werd geslagen en is vervolgens bewusteloos geraakt. Na 1,5 uur werd de man wakker waarna hij alarm sloeg. 

Rond 19.00 uur kwam een melding dat er een straatroof had plaatsgevonden. Het slachtoffer, een 18-jarige Almeerder, vertelde rond 17.00 uur op een fiets/voetpad tussen de Operetteweg en Musicalstraat liep toen er twee jongens hem van achteren benaderden. Ze wilde geld waarbij het slachtoffer geslagen werd. Het slachtoffer gaf aan toen buiten bewustzijn te zijn geraakt en na ongeveer 1,5 uur wakker te zijn geworden. Toen bleek dat zijn jas en telefoon weg waren. Vervolgens stond hij op en liep naar het huis van bekenden waar hij de politie inschakelde. Ambulancepersoneel controleerden de Almeerder, hij hoefde niet mee naar een ziekenhuis.

Signalementen

De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 18/19 jaar oud en zo’n 1.85 meter lang. Hij droeg een grijskleurig vest met capuchon. De tweede verdachte heeft een donker getinte huidskleur, is ook ongeveer 18/19 jaar oud en zo’n 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte lederen jas en sprak Nederlands met accent.

Onderzoek

Heeft u iets gezien van de straatroof, de man bewusteloos op straat zien liggen of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de recherche van Almere via 0900-8844 of online via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

3 gedachten over “Man ligt 1,5 uur op straat na beroving

 • Waar moet dat heen….. ziet niemand dan zo’n slachtoffer liggen? Of zijn we met z’n allen teveel met ons zelf bezig en moeten we haasten om op tijd bij de volgende afspraak zijn?
  Verschrikkelijk.

  Ik wens de jongen (het slachtoffer) ontzettend veel sterkte en kracht voor de verwerking van deze verschrikkelijke gebeurtenis.

  Beantwoorden
  • Het kan in Almere dat is ook de slogan

 • Heel veel sterkte voor de jongeman, en hoop dat ze de daders snel te pakken krijgen. Is er dan niemand die het gezien heeft of de jongeman zag liggen na het gebeuren. Anderhalf uur is lang. Ik was niet door gelopen hoor jongenman, ik had je geholpen. Beterschap. X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *