Kort nieuws

Alcoholmobilist door politie van de weg gehaald

Politie tekens lichtbalkDe politie heeft vrijdagmiddag een automobiliste van de weg gehaald. De bestuurder veroorzaakte meerdere keren bijna een aanrijding en vertoonde opvallend rijgedrag.

Rond 14.45 uur kwam er op de meldkamer een telefoontje binnen dat er op de A6 een auto reed waarvan de bestuurder opvallend rijgedrag vertoonde. De politie ging naar aanleiding van het telefoontje direct op pad. Onderweg naar de bezopen bestuurder werd meerdere malen duidelijk dat zij bijna meerdere aanrijdingen veroorzaakte.

Op de Waterlandseweg stonden zowel de bestuurder als de melder al langs de kant. Door middel van een ademanalyse werd duidelijk dat de bestuurder teveel had gedronken en mee moest naar het bureau. Hier is vervolgens een officiële meting gedaan waaruit bleek dat de bestuurder bijna zeven keer teveel alcohol op had. Zij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *