Kort nieuws

Automobilist rijdt twee lichtmasten om

Zaterdagmorgen rond 06:00 uur kreeg de politie een melding dat er een ongeval was gebeurd op de Veluwedreef ter hoogte van de Romy Schneiderweg. Daarbij zou een voertuig een lantaarnpaal geraakt hebben en 100 meter verderop in de berm stilstaan.

Ter plaatse troffen agenten twee lichtmasten die midden op de weg lagen. Het voertuig werd inderdaad zo’n 100 meter van de omgereden lichtbronnen aangetroffen. Er zat niemand meer in het voertuig. Aan de hand van het kenteken kon de eigenaar van het voertuig worden achterhaald. De politie meldt op Facebook dat de bestuurder is aangehouden.

De bestuurder is aangehouden vanwege het verlaten van de plaats van het ongeval. Ook heeft de politie het vermoeden dat er drank in het spel is. Een aannemer van de gemeente heeft de lichtmasten opgeruimd.

Foto's: Politie Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *