Kort nieuws

Kop-staart aanrijding met twee auto’s op de Buitenring

Woensdag zijn aan het eind van de middag op de Buitenring twee auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding. Dit leverde vooral materiĆ«le schade op aan een van de voertuigen.

Rond zes uur botste een auto voor de verkeerslichten op de Buitenring bij de kruising met de Polderdreef achterop de voorligger. Het achterste voertuig liep daarbij veel schade op. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Na controle door het ambulancepersoneel bleken de inzittenden geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Drie van de voorsorteerstroken voor de verkeerslichten waren door het ongeval afgesloten. Dit leverde ondanks het tijdstip toch niet veel hinder op voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *