Nieuws

Man aangehouden na binnenrijden woning Vrijmark

Dinsdag iets na middernacht is een personenauto een woning binnengereden aan de Vrijmark in Almere Haven. De politie heeft de man aangehouden en heeft daarbij een waarschuwingsschot gelost. 

Na een ruzie in de relationele sfeer is de verdachte op de woning ingereden. Hierbij heeft de gevel aanzienlijke schade opgelopen. Er zijn bij het incident geen slachtoffers gevallen. Twee bewoners van de woning konden zich ternauwernood in veiligheid brengen. De bewoners van de woning hebben de nacht verder doorgebracht op een andere locatie.

Na het incident is de verdachte te voet gevlucht. Met behulp van de politiehelikopter is de verdachte opgespoord.

Bij de arrestatie is er een waarschuwingsschot gelost. De politie heeft kort daarna een in België woonachtige verdachte (37) aangehouden. Dit met behulp van een politiehond. De verdachte is hierbij gewond geraakt en is voor medische hulp overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *