Persberichten

Volgdienst Rode Kruis Almere tijdens Koningsdag

Op woensdag 26 april en donderdag 27 april 2017 organiseert Het Rode Kruis afdeling Almere een live volgdienst via Facebook. Tijdens de volgdienst geeft Het Rode Kruis een uniek kijkje achter de schermen tijdens Koningsdag.

De volger kan via Facebook met het Rode Kruis ‘meelopen’. Op deze manier wil het Rode Kruis Almere, Almeerders meer inzage geven in hun werkzaamheden tijdens een evenement. In de volgdienst neemt het Rode Kruis de volgers op Facebook mee tijdens de EHBO-dienst op koningsavond van 17.00 uur tot 24.00 uur en Koningsdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

De vrijwilligers van het Rode Kruis hebben een uitgebreide EHBO opleiding gevolgd en zijn ze vaak aanvullend opgeleid voor grote evenementen, Alcohol & Drugs verschijnselen en het behandelen van specifieke verwondingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *