Nieuws

Gewonde na brand in werkplaats Almere’90

Woensdagmiddag heeft er korte tijd brand gewoed in een werkplaats op het terrein van honk- en softbalclub Almere’90. Bij de brand is één gewonde gevallen.

Rond 14:30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Estafettelaan. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een werkplaats dat onder één van de tribunes gevestigd zit. De brand brak tijdens laswerkzaamheden uit in één van de kunststof-containers en is door de brandweer snel geblust.

Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd. Het bestuur van Almere’90 laat in een reactie weten dat de man inmiddels weer thuis is. Wat de omvang van de schade is in de werkplaats is niet bekend.

Een gedachte over “Gewonde na brand in werkplaats Almere’90

  • Rabia Kribbe

    Beste Lezers,

    Naar aanleiding van dit bericht willen wij u graag laten weten dat de brand bij ons sportcomplex is ontstaan na las werkzaamheden. De gewonde persoon waarover gesproken wordt in het bericht betreft onze onderhoudsman die verantwoordelijk is voor het terreinbeheer. Tijdens de brand heeft hij rook ingeademd en is hiervoor afgevoerd naar het ziekenhuis. Gelukkig kunnen wij u melden dat hij weer thuis is.

    Namens het Bestuur van Almere 90

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *