Persberichten

Meisje beroofd bij station Oostvaarders

station-almere-oostvaardersEen 13-jarig meisje is dinsdagmiddag 22 november bij station Almere Oostvaarders beroofd van haar waardevolle spullen. Omstreeks 16.45 uur liep het meisje naar de trein toen een onbekende man haar vastpakte en bedreigde met een steekwapen, waarna hij haar spullen opeiste.

Het gaat om een blanke man van circa 30 jaar oud met een gespierd postuur en een lengte van circa 1.75 meter. De man was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts zonder opdruk. Verder droeg hij een horloge met de kleuren zwart en blauw.

Uw tip

De politie is direct een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets hebben gezien van het voorval. Hebt u iets gezien of hebt u meer informatie over de dader? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.

5 gedachten over “Meisje beroofd bij station Oostvaarders

 • K. De Miranda

  Wij hebben ook 2 kinderen.
  Die stonden op 13 jarige leeftijd niet op een perron .
  Halen en brengen is de enige oplossing.

  Beantwoorden
  • Niet iedereen is in de gelegenheid om meerdere kinderen op het zelfde tijdstip naar school te brengen helemaal niet als je ook werkt. En het was trouwens niet eens op het perron.

  • Een meisje van 13 moet gewoon naar school kunnen binnen almere met het openbaar vervoer. En daarbij is dit niet op het perron gebeurd maar gewoon op straat bij het station. Uw kinderen waren nooit rond 16.45 alleen buiten zonder u?

  • Als dit meisje op een perron stond was dat waarschijnlijk gewoon om naar huis te gaan vanaf school. Het gebeurde dus gewoon op straat. Maar eigenlijk doet het er helemaal niet toe waar het gebeurt, het gaat om het trieste feit dat het gebeurt.

  • Een ouder!

   Jouw kinderen hebben dus nooit geleerd zelfstandig te worden?! Als je op die leeftijd je kinderen nog naar station of school bracht, wat zullen jouw kinderen zich schamen zeg toen der tijd. Op welke leeftijd liet jij ze los? Toen ze 30 ware?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *