Nieuws

Brand in meterkast bij bedrijf Sallandsekant

Bij Fjällräven B.V. aan de Koningsbeltweg op bedrijventerrein Sallandsekant is in de nacht van maandag op dinsdag iets na drie uur brand uitgebroken. Bij het bedrijf, dat outdoor producten verkoopt, was door een nog onbekende oorzaak brand in de meterkast ontstaan, zo meldde een voorlichter van de brandweer. Twee tankautospuiten en een hoogwerker werden ingezet om het vuur te bestrijden. Door de brand werd de sprinklerinstallatie geactiveerd waardoor deze beperkt bleef.
De brandweer heeft met behulp van een overdrukventilator de rook uit het pand verdreven. Het pand liep door de brand en het vele water flinke schade op. Er vielen geen gewonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *