Nieuws

Brand in supermarkt Almere Poort blijkt aangestoken

De brand in de supermarkt aan de Duitslandstraat van zaterdagnacht is aangestoken, zo blijkt uit onderzoek. 

Rond 01:20 uur reed een voorbijganger langs het pand toen hij de brand ontdekte. De brand was snel onder controle en niemand raakte gewond. Uit onderzoek blijkt dat een deur van de supermarkt geforceerd was en in het pand de brand was gesticht.

Zaterdag zijn agenten de hele dag bezig geweest met een buurtonderzoek om mogelijke getuigen van de brand te horen. Forensische Opsporing van de politie is eveneens een onderzoek gestart en roept getuigen op, die nog niet met de politie gesproken hebben, om zich te melden. Heeft u die nacht iets verdacht en/ of personen gezien in de omgeving van de supermarkt. Of heeft andere informatie dat bij het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *