Kort nieuws

Brandweer onderzoekt brandalarm Almere Poort

Zaterdagmiddag is de brandweer opnieuw uitgerukt naar het complex aan de Duitslandstraat waar in de nacht van vrijdag op zaterdag brand was uitgebroken. Deze keer deed de brandweer onderzoek naar een brandalarm dat constant af ging.

Rond 17:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor het brandalarm. Ter plaatse heeft de brandweer in en rondom het pand gezocht naar de oorzaak. Uit de onderliggende garage was het brandalarm duidelijk te horen. Buurtbewoners vertelden dat het alarm al lange tijd af ging.

Omdat de brandweerlieden na onderzoek geen brand of rook hebben waargenomen, hebben zij geprobeerd om het alarm uit te schakelen. Hier slaagden de brandweerlieden niet in, waarop de brandweer retour kazerne ging. Volgens bewoners van de appartementen boven de supermarkt, waar afgelopen nacht brand was uitgebroken, was er nog steeds een brandlucht te ruiken. Agenten zijn de hele dag met buurtonderzoek bezig geweest, om mensen te horen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *