Nieuws

Drugsafval in brand gestoken bij Elementendreef

Tijdens de jaarwisseling werd de brandweer met spoed gealarmeerd voor een buitenbrand langs de Elementendreef in Almere Poort.

Ter hoogte van de Heliumweg trof de brandweer een brand aan, die ging gepaard met grote vlammen en veel rookontwikkeling. Nadat de brandweer de brand had geblust, bleek dat enkele jerrycans in brand waren gestoken. Na onderzoek van de politie bleek het te gaan om drugsafval. Het is onbekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Volgens het LFO-team (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) van de politie was dit het eerste geval van drugsafval van 2016 in Nederland. De brandweer heeft het drugsafval in overleg met de experts opgeruimd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *