Kort nieuws

Aanrijding tussen een auto en scooter Muziekwijk

Zondagavond heeft er een aanrijding tussen een auto en een scooter plaatsgevonden op de kruising H. Andriessenweg met het Tsjaikowskypad. 

Rond 20:10 uur ging het mis bij het oversteken van de kruising. Een auto en een scooter raakten elkaar. De bestuurder van de scooter is door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen en te analyseren.

Automobilisten konden tijdens deze werkzaamheden de H. Andriessenweg niet oversteken. Fietsers werden langs het ongeval geleid. Nadat het onderzoek voltooid was werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *