Nieuws

Auto botst op pijlwagen Hogering

Donderdagmiddag is tijdens de spits een auto op een pijlwagen gebotst op de Hogering. Eén inzittende is bij de aanrijding gewond geraakt. 

Rond 16:45 uur ging het mis op de Hogering vlak voor de ongelijkvloerse kruising met de Audioweg. Een auto botste op een pijlwagen die opgesteld stond op om één rijbaan af te sluiten.

De brandweer moest eraan te pas komen om een vrouw uit haar benaderde positie te bevrijden. Hierna is zij door ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis.

Verschillende mensen laten via sociale media weten dat de pijlwagen op een gevaarlijke plek stond opgesteld. Door middel van een bord is er duiding gegeven aan de afzetting, alleen dit bord staat op een onhandige plek in een bocht.

5 gedachten over “Auto botst op pijlwagen Hogering

 • Ik heb toen ik het zag een paar dagen geleden 112 gebeld dat dat ding levensgevaarlijk opgesteld stond…….. zucht

  Beantwoorden
 • Ik klapte er gisteren zelf ook bijna bovenop. Kon nog net gas bij geven om de audi links naast me te passeren om op het nippertje er nog langs te kunnen.

  Beantwoorden
  • Gerrit Oostwal

   wat dacht je van gas los en achter de audi in te voegen.
   ook wel zo veilig voor alles wat achter je rijd.

 • Er staat toch duidelijk een bord 50 ruim voor de pijlwagen. Maar de meesten denken dat het alleen voor een ander geldt.

  Beantwoorden
 • Was het wachten op dat dit zou gaan gebeuren. Die wagen stond daar erg slecht opgesteld. Je bent in die bocht bezig met opletten op overig in/uitvoegend verkeer en je bent net door die bocht en dan staat hij daar ineens.Had beter geweest als deze wagen zo een 50 meter verder zou staan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *