Kort nieuws

Brandje gesticht in voormalig zwembad Almere Haven

Zondagmiddag hebben vandalen brand gesticht in het voormalige zwembad in Almere Haven. Het brandje bleef beperkt en was door de brandweer snel geblust.

Rond 17:00 uur zag een getuige vlammen nabij de ingang van het voormalige zwembad aan de Parkwerf. De getuige belde direct 112 en zag meerdere jongens die binnen het afgesloten terrein liepen wegvluchten. Nadat de brandweer arriveerde was het brandje dat ontstaan was in (oud) papier snel geblust.

Het zwembad is sinds maart gesloten en staat sindsdien leeg. Rondom het gebouw staan bouwhekken, maar sloop werkzaamheden zijn er tot nu toe nog niet verricht. Buurtbewoners zijn bang dat het gebouw opnieuw doelwit wordt van vandalen omdat er ruiten gesneuveld zijn waardoor er toegang is tot het gebouw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *