Kort nieuws

Vertraging op A6 na aanrijding bij Haven

Donderdagavond zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de A6 vlak na afslag Almere Haven richting Lelystad. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt.

Rond 21:10 uur werd de politie gealarmeerd voor een ongeval op de A6. Medeweggebruikers die het ongeval zagen gebeuren hebben gelijk hulp verleend aan de betrokkenen van het ongeval. Uit voorzorg is ook de Rapid Responder van de ambulancedienst ter plaatse gekomen om de inzittenden na te kijken. Na controle bleken de verwondingen van de inzittenden mee te vallen en hoefden niemand mee naar het ziekenhuis.

De twee auto’s die betrokken waren bij het ongeval zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. De rechter rijstrook was vanwege de aanrijding afgesloten voor het verkeer. Dit leidde tot een file van ongeveer twee kilometer. De aanrijding gebeurde vlak voor wegwerkzaamheden die vanavond tussen Almere Haven en Almere Buiten plaatsvinden. Vanwege de werkzaamheden, die tot vrijdagochtend 05:00 uur duren, is één rijstrook afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *